torna

Detall de la notícia

Imatge 4907392

Convocatòria d'agrupacions de centres educatius. Ministeri d'Educació i Formació Professional

El Ministeri d'Educació i Formació Professional ha publicat una convocatòria d'agrupacions de centres educatius que promou la creació d'agrupacions de centres educatius, tots ells de diferents comunitats o ciutats autònomes, per a la realització i posada en pràctica de projectes comuns que afavoreixin l'educació inclusiva i la innovació educativa. 

Es desenvoluparà durant els cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023. Els ajuts estan dirigits a centres educatius públics ubicats en territori estatal, que imparteixin algun dels següents ensenyaments: educació infantil, educació bàsica i educació secundària postobligatòria. 

La quantia de l'ajuda per al desenvolupament del projecte per centre educatiu pot arribar a 9.000 euros i augmenta un 20% a cada un dels centres de l'agrupació si algun d'ells està ubicat a les IIles Balears, Canàries, Ceuta o Melilla, com és el nostre cas.

Dijous 14 i dimecres 20 d'octubre, de 17h a 18 h, se celebraran sessions informatives en línia sobre la convocatòria, la tramitació en seu electrònica i un entorn de col·laboració creat per als centres que vulguin participar. 

Per accedir a l'entorn de col·laboració i/o inscriure-vos a les sessions informatives, heu d'omplir un formulari.

La presentació de sol·licituds per participar en aquesta convocatòria d'ajuts es realitzarà a través de la seu electrònica del Ministeri i finalitzarà el 31 d'octubre.

Teniu la informació a la pàgina web del Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Enllaç a la notícia i a més informació

Si teniu dubtes podeu fer consultes en el correu electrònic: sgctie.agrupaciones@educacion.gob.es