torna

Detall de la notícia

Imatge 4876462

Activitat de formació per a professorat d'FP – TALLADOR PROFESSIONAL DE PERNIL

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Tallador professional de pernil”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 8 hores i es durà a terme de manera presencial a l’IES Marc Ferrer (Formentera) el dia 16 d’octubre de 2021.

Destinataris 

1. Professors d’FP en actiu de la família professional d’Hoteleria i turisme (HOT), de les especialitats de Serveis en restauració i de Cuina i gastronomia, i de la família professional d’Indústries alimentàries (INA) dels centres d’Eivissa i de Formentera.

2. Professors d’FP de les famílies professionals d’Hoteleria i turisme (HOT) i d’Indústries alimentàries (INA) dels centres de Menorca i de Mallorca.

Objectius

  • Reconèixer un pernil ibèric.
  • Tallar un pernil.
  • Valorar el rendiment del pernil.
  • Tast del pernil.

 

Termini d’inscripció

Fins al 3 d’octubre de 2021 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Aquesta acció formativa està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.