torna

Detall de la notícia

Imatge 4872755

Dia Mundial de l'Alimentació. L'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO)

L'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO) celebra cada any el Dia Mundial de l'Alimentació, el 16 octubre. La idea és fer una crida a l'acció en tots els sectors per garantir que els sistemes agroalimentaris proporcionin prou aliments assequibles, nutritius i innocus per a tothom, i generar una sensibilització sobre la necessitat de donar suport a la transformació cap a sistemes agroalimentaris més sostenibles amb la finalitat de fer realitat el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030.

Aquest any, les propostes vincularan l'alimentació amb el planeta i la natura. La campanya llançada conté abundant material educatiu, a més d'una sèrie de concursos, com són:

Tota aquesta informació es troba disponible al lloc web del Dia Mundial de l'Alimentació

 A més, entre els actes prevists es troba el Dia Mundial de l'alimentació Junior, Roma, 5 d'octubre, que unirà a col·legis i grups de joves de tot el món, persones influents, líders, agricultors, innovadors i xefs parlin sobre per què trien treballar amb els aliments, explicant a més amb propostes atractives per a la infància.