torna

Detall de la notícia

Imatge 4864387

Convocatòria de subvencions NextGenerationEU per a instal·lacions d'autoconsum en el sector serveis i altres sectors productius (EMPRESES I ENTITATS AMB ACTIVITAT ECONÒMICA))

NOTA IMPORTANT: Les sol·licituds només es poden presentar a través del tràmit telemàtic específic que podreu trobar a l'apartat enllaços que figura en aquesta pàgina. No seran vàlides les sol·licituds que es presentin a través del Registre Electrònic Comú ni a les oficines de registre.

Per a la realització del tràmit telemàtic és necessari disposar d'un certificat amb firma digital. No són vàlids els certificats Cl@ve PIN, ni Cl@ve Permanent. Podeu consultar les instruccions per obtenir el certificat digital  a l'apartat de documents d'aquesta pàgina.

Actuacions subvencionables: Es poden rebre ajudes per a les següents actuacions:

  • Programa d’incentius 1: realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, en el sector serveis, amb o sense emmagatzematge.
  • Programa d’incentius 2: realització d’instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, en altres sectors productius de l’economia, amb o sense emmagatzematge.
  • Programa d’incentius 3: incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, ja existents en el sector serveis i altres sectors productius

Presentació de sol·licituds: El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el 20 de setembre de 2021 i finalitza quan s'esgoti el crèdit o, com a màxim, el 31 de desembre de 2023.

Les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica a través de l'enllaç que s'adjunta.

Finançament: L'actuació disposa d'ajuts procedents del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu "NextGenerationEU".

Així mateix, en cas de dubtes sobre la tramitació de subvencions podeu accedir a l’enllaç següent: (finestreta tramitació subvencions)