torna

Detall de la notícia

Imatge 4831925

S'amplia el termini per l'adhesió de comerços a la campanya de Bons Comercials fins al dia 19 de setembre #bonsillesbalears

La Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica i la Cambra de Comerç de Mallorca posen en marxa el programa Bons Illes Balears, compra al petit comerç i trauràs un 10.

Aquest programa posa en circulació un milió d’euros en bons comercials a partir del mes d’octubre en una campanya d’estímul als petits i mitjans comerços de les Illes Balears.

La campanya consisteix en distribuir per totes les Illes 100.000 bons de 10 €, bescanviables en compres de més de 30 €. Cada ciutadà major d’edat i empadronat a les Illes Balears pot sol•licitar fins a 4 bons, és a dir, un màxim de 40 € de descompte. Els comerços adherits han de sol•licitar al client o clienta el seu DNI o document equivalent per verificar que compleix amb els requisits i que té saldo disponible.

L'adhesió es pot fer a la pàgina: www.bonsillesbalears.com

El programa Bons Illes Balears es desenvolupa en dues fases:
- Del 13 d’agost al 19 de setembre: adhesió dels comerços a la campanya a través de la plataforma www.bonsillesbalears.com
- De l’1 d’octubre al 31 de desembre: la ciutadania pot bescanviar els bons als comerços adherits.

Per a més informació: www.bonsillesbalears.com