torna

Detall de la notícia

Imatge 4793620

Balears valora positivament la proposta d'integració de les diferents FP que estableix la Llei d'FP

Avui ha tengut lloc el Consell General d’FP amb la participació de totes les comunitats autònomes, les ministres de Treball i Educació i els agents socials

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, han participat avui a la reunió del Ple del Consell General de Formació Professional presidit per la ministra d’Educació i Formació Professional, Pilar Alegría, i per la vicepresidenta i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz.

A la trobada també han participat representants dels diferents agents socials d’àmbit estatal.

March ha destacat durant la seva intervenció la feina de l’anterior ministra d’Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, i ha felicitat a la nova ministra pel seu nou càrrec.

Quant a la nova Llei de Formació Professional, el conseller ha manifestat el seu convenciment de que “es tracta d’una bona llei que reforça l’FP Dual i la connexió del món educatiu i laboral”. També ha valorat molt positivament la proposta que fa la nova normativa d’integració de les diferents línies d’FP que hi ha actualment.