torna

Detall de la notícia

Imatge 4793516

L'oboista Lucas Macías serà el solista i director del quart concert «Estius Simfònics» de l'OSIB

Lucas Macías, un dels oboistes més importants del món, serà el solista i director del quart concert del cicle «Estius Simfònics» de l’Orquestra Simfònica Illes Balears. Suite de l’època de Holberg d’Edvard Grieg; Concert per a oboè d’amor BWV 1055 de J. S. Bach i Nit transfigurada d’A. Schönberg serà el programa d’aquest concert, que se celebra demà dia 15 de juliol, a les 21 hores, al Pati de la Misericòrdia.

La Suite de l’època de Holberg està basada en la dansa barroca i composta per cinc moviments per celebrar el centenari del naixement de l’escriptor Ludvig Holberg. La primera part del concert finalitzarà amb la bellesa del Concert per a oboè d’amor i corda de J. S. Bach que interpretarà Macías.

Lucas Macías, amb una excepcional carrera, és un dels principals oboistes del món, solista de la Royal Concertgebouw Orchestra i Lucerne Festival Orchestra i membre fundador de l'Orquestra Mozart de Claudio Abbado.

El concert finalitzarà amb Nit transfigurada d’A. Schönberg, obra del postromanticisme alemany amb influències de compositors com Richard Wagner o Johannes Brahms.

Les entrades ja estan a la venda i es poden comprar a través de la web de la Simfònica.