torna

Detall de la notícia

Imatge 4788742

Reunió amb l'IES Santanyí i l'empresa Holiday Center SA

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, es va reunir el passat 21 de juny, amb representants de l’IES Santanyí i de l’empresa Holiday Center SA per fer una valoració i un seguiment del funcionament del conveni de col·laboració que tenen signat l’empresa esmentada i la Conselleria d’Educació i Formació Professional. Aquest conveni possibilita que l’IES Santanyí pugui fer ús de determinats espais de l’hotel Robinson Club Cala Serena, propietat de l’empresa Holiday Center SA, perquè els alumnes hi puguin desenvolupar les pràctiques formatives del cicle formatiu de formació professional bàsica de Cuina i restauració de la família professional d’Hoteleria i turisme que s’imparteix a l’IES Santanyí.   

A la reunió, que va tenir lloc a les instal·lacions de l’hotel Robinson Club Cala Serena, hi varen assistir per part de l’empresa Holiday Center  SA Holger Reinshagen, director regional de Robinson Espanya, Portugal i Cap Verd; Tina Irene Grünold, directora de l’hotel Robinson Club Cala Serena; Tania Quesada, cap del Departament de Recursos Humans, i Pedro Crucera, maître i responsable de formació. En canvi, per part de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, hi foren presents Antoni Baos, director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors; Pilar Roca, cap del Servei d’Oferta Formativa i Infraestructures, i Alba M. Talens, assessora tècnica docent adscrita a la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors. Finalment, en representació de l’IES Santanyí hi assistiren Miquela Obrador, directora, i Llorenç Mayol, docent del cicle formatiu de formació professional bàsica de Cuina i restauració.

Tots els assistents a la reunió mostraren la seva satisfacció per comptar amb un conveni d’aquest tipus, que permet que els alumnes gaudeixin d’una experiència formativa enriquidora, tant professionalment com personalment, dins el sector de l’hoteleria i la restauració. Per la seva part, Antoni Baos, en representació de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, va agrair la col·laboració de l’empresa Holiday Center SA per la seva implicació en el projecte educatiu de l’IES Santanyí i de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.