torna

Detall de la notícia

Imatge 4763040

Els cinemes Ciutat projectaren ahir el documental Voliana elaborat per l'alumnat del CIFP Son Llebre

El CIFP Son Llebre va realitzar ahir dilluns, coincidint amb la cloenda d'accions per a la celebració del seu 10è aniversari, la projecció el documental VOLIANA al cinemes CIUTAT.

Aquest documental és el resultat d'un projecte intermòduls (Empresa i iniciativa emprenedora + Intervenció socioeducativa amb persones amb sordceguesa) duit a terme per l'alumnat de 2n curs del cicle formatiu de grau superior de Mediació comunicativa durant aquest curs.

L'objectiu del projecte és la sensibilització i visibilització del col·lectiu de persones amb sordceguesa així com del perfil professional de Mediació comunicativa.

La idea va sorgir a partir de la necessitat de trobar una manera d'intervenir amb persones amb sordceguesa en època COVID. En el documental hi apareixen persones amb sordceguesa en el seu dia a dia juntament amb les seves mediadores comunicatives.

Es pot considerar com el primer projecte emmarcat dins l’aula d'emprenedoria d’aquest centre. Ha estat completament autogestionat pel mateix alumnat (des de la idea, guió, gestió de recursos, organització acte de presentació, difusió...).

Antoni Baos, en representació de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, mostrà la seva satisfacció per comprovar que les aules d’emprenedoria donen com a resultat projectes tan interessants com aquest documental. A més, incidí en el fet que durant aquest curs 2020-2021 s’havien implantat a les Balears les primeres 9 aules d’emprenedoria, amb una inversió de 45.000 euros, i que per al proper curs 2021-2022 estava previst crear-ne 14 més.   

El curs 2020-2021 s’han implantat a les Balears les primeres 9 aules d'emprenedoria amb una inversió de 45.000 euros i per el proper  curs 2021-2022 està previst crear-ne 14 més.