torna

Detall de la notícia

Imatge 4754016

Consell de Govern: Autoritzada la contractació del servei d'acompanyament de transport escolar per a centres docents públics

\ La contractació suposa una despesa màxima de 3.875.245 euros per a dos cursos escolars
\ Aquest curs escolar finalitza el contracte d’aquest servei, que requereix uns 340 acompanyants


El Consell de Govern ha aprovat avui autoritzar la Conselleria d’Educació i Formació Professional a prorrogar el contracte del servei d’acompanyament de transport escolar per a centres docents públics de les Illes Balears per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-‑2023.

L'objecte del contracte és la prestació per part de l'adjudicatari del servei complementari de transport escolar per als alumnes amb dret al servei de transport escolar, escolaritzats als centres docents públics i als centres concertats que imparteixen la modalitat d'educació especial de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Comprèn l’acompanyament de les persones usuàries, l’organització i la vigilància del servei per tal de garantir que es desenvolupa en un entorn de seguretat d’acord a les necessitats de les persones usuàries.

Aquest servei requereix aproximadament 340 treballadors, que han de prestar el servei en les rutes de transport escolar per a centres docents públics de les Illes Balears, ja sigui com a acompanyants directes o com a coordinadors o supervisors.

Pendents encara d’ajustar a cada ruta el nombre de monitors, la distribució aproximada per illes és: 206 a Mallorca, 49 a Menorca, 74 a Eivissa i 11 a Formentera.

La inversió màxima de la pròrroga del contracte és de 3.875.245 euros per als dos propers cursos escolars.