torna

Detall de la notícia

Imatge 4748156

El ParcBit acollirà el 2022 la conferència internacional de parcs científics i tecnològics

La candidatura del ParcBit ha estat escollida per a organitzar la propera conferència internacional de la Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España (APTE) en l'assemblea general celebrada ahir 8 de juny, en la Fira Advanced Factories de Barcelona, en la qual va competir amb les propostes del Parque Científico y Tecnológico de Tenerife, i el Parque Tecnológico Walqa d’Osca.

Així, la que serà la XX conferència internacional d’APTE, tindrà lloc a Palma, sota el tema: «Innovació pel desenvolupament sostenible», i pretén indagar en com contribuir des dels territoris i les administracions a la creació d'un nou model econòmic més flexible i sostenible, i com fomentar des dels parcs tecnològics noves oportunitats per a una economia basada en el coneixement, diversificada i resilient.

Aquesta proposta, presentada pel gerent de la Fundació Bit, Álvaro Medina, s’articulà amb un programa preliminar que consta de dues jornades. La primera jornada anirà dirigida a tècnics i membres d’APTE, i inclourà reunions de treball i l’assemblea general; i la segona, en obert i d'interès tant per a membres d’APTE com per a empreses, professionals del sector TIC i administracions, inclourà dues taules rodones i una conferència.

L’esdeveniment se celebrarà durant el mes de setembre de 2022 en un format híbrid; presencial i en directe a través d’internet; i serà un més dels actes que s’estan organitzat des del ParcBit amb motiu del seu 20è aniversari.