torna

Detall de la notícia

Imatge 4713196

Continua oberta la convocatòria de Fira B! per als artistes que vulguin participar en l'edició de 2021

El mercat professional de música i arts escèniques se celebrarà enguany de l'11 al 14 de novembre

Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, organitzat per la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, manté oberta fins aquest divendres 7 de maig la convocatòria per inscriure's a l'edició d'enguany que se celebrarà de l'11 al 14 de novembre.

La convocatòria artística per inscriure's està oberta a propostes de les Illes Balears. Això no obstant, la programació inclourà artistes de fora, fruit d'intercanvis amb altres comunitats o països, per tal de fomentar la reciprocitat. Com a exemple, a Fira B! 2021 tindrem la companyia de dansa Lali Ayguadé, que hi presentarà el muntatge Underneath. També es comptarà amb els guardonats d'Art Jove 2019 de Música i de Dansa, així com la guanyadora del Concurs Pop Rock 2020, Sofia.

Es pot accedir a les bases i als formularis a través de l’enllaç següent: http://www.firab.org/ca/p/com-actuar/

L'única limitació pel que fa a gènere artístic és que Fira B! no programa espectacles infantils o familiars. Les bases també diuen que es valorarà positivament les propostes d'arts escèniques basades en autors/coreògrafs de les Illes Balears, i per a les de música, es valora que incloguin repertori propi o de compositors de les Illes.

Dos comitès seleccionaran les propostes que formaran part de FiraB! 2021. Els membres del comité de música són: Maria Lladó (Institut Ramon Llull), Pep Tur (Ajuntament d'Eivissa), Mark Van Schaik (InJazz, Països Baixos), Naiara Lasa (Sala Apolo), Alexandra Archetti (Oslo World, Noruega) i Martyna Markovska (Institute of Culture Katowice / Europe Jazz Network, Polònia).

D'altra banda, els experts que seleccionaran les propostes d'arts escèniques són: Marionna Betriu (TNT), Anna Giribert (FiraTàrrega), Toni Casares (Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia), Ariadna Miquel (GRANER - Centre de creació de dansa i arts vives), Giulia Poltronieri, (Teatres del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa) i Stéphane Segreto-Aguilar (ARTCENA, Centre national des arts du cirque, de la rue et du théâtre / Circostrada, França).