torna

Detall de la notícia

Imatge 4712965

Educació implantarà Català a l'Escola Oficial d'Idiomes de Formentera el proper curs 2021-2022

\ Aquest nou idioma sortirà al període de preinscripció i depenent de la demanda se n’establiran els nivells

\ Per al proper curs també s’amplien els nivells d’Italià, amb la incorporació de l’intermedi B2.2

\ El català és un dels idiomes més demandats per l’alumnat de Formentera

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, amplia l’oferta formativa de l’extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes de Formentera, ja que a partir del proper curs 2021-2022 implantarà els estudis de Català i ampliarà a un nivell més, el B2.2, els estudis d’Italià.

Es tracta d’una passa més en l’ampliació de l’oferta educativa del centre, a la vegada que es dona resposta a la demanda realitzada per part de l’alumnat de l’EOI.

Respecte als nivells de la nova oferta de Català, es concretaran després del període de preinscripció, que comença el proper 2 de juny. A la preinscripció sortiran des del nivell bàsic A2 fins als intermedis, B1 i B2. La implantació serà progressiva sempre que es compti amb un número mínim de matriculats.

Actualment, l’Escola Oficial d’Idiomes de Formentera ofereix els idiomes d’Anglès, des del nivell bàsic A1 fins a l’avançat C1.1, i d’Italià, des del nivell bàsic A1 fins a l’intermedi B2.1. En aquest moment, un total de 320 alumnes cursen estudis d’idiomes al centre.