torna

Detall de la notícia

Tramvia de Palma

 El Pla Director Sectorial de Mobilitat de les Illes Balears (PDSMIB) contempla, entre les seves previsions, la transformació de la mobilitat urbana i del transport públic a la ciutat de Palma mitjançant la implantació d’un mode de transport tramviari. 

La nova concepció del Tramvia de Palma passa a ser única i global en una línia tramviària des de l’Hospital Universitari de Son Espases fins a s’Arenal de Llucmajor, la qual serà explotada amb diferentes línies en funció de la demanda i necessitats de cada una de les zones que s’uneixen.

 Per tant, el tractament conjunt es definirà d’aquesta manera:

-       Tramvia de Palma Tram I: Intermodal – Aeroport (Corresponent al Tram I de la Fase I del Tramvia de la Badia de Palma).

-       Tramvia de Palma Tram II: Can Pastilla- s’Arenal de Llucmajor; (Corresponent al Tram III de la Fase I del Tramvia de la Badia de Palma).

-       Tramvia de Palma Tram III: Intermodal – Son Espases. (Corresponent al Projecte de línia de metro fins a l’hospital de Son Espases).

Presentació d'instàncies (DIR3 Conselleria de Mobilitat i Vivenda: A04026937)

Trambadia.org

NOTÍCIES

La presidenta Armengol  i la ministra Sánchez signen el protocol per a la posada en marxa del Trambadia

El Govern d’Espanya inclou el tramvia de Palma en el pla de projectes estratègics aprovat per la Comissió Europea i fa una passa important cap al seu finançament amb fons europeus

El Govern inicia l'exposició pública de l'estudi informatiu de l'enllaç tramviari entre Plaça Espanya i Son Espases 

El Govern declara d'interès autonòmic el projecte del tramvia per accelerar-ne la tramitació

La presidenta Armengol i el conseller Pons presenten el tramvia a Son Espases