torna

Detall de la notícia

Imatge 4705188

Educació treu a licitació les obres de millora del CEIP Son Canals de Palma, per més de 429 mil euros

\Es tracta d’un projecte que millorarà l’accessibilitat del centre

\Les obres surten a licitació amb un termini d’execució de 5 mesos

 

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Son Canals, de Palma. Aquest projecte que contempla la millora d’accessibilitat i canvi de lamel·les del centre surt a licitació per un total de 429.901 euros i un termini d’execució de 5 mesos.

Aquesta actuació acabarà amb les barreres arquitectòniques del centre, a la vegada qe millorarà el seu aspecte i eficiència energètica. El que beneficiarà als 243 alumnes que té el centre i, als de futur.

Projecte de millora del CEIP Son Canals de Palma

Amb un pressupost de més de 429 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 5 mesos. El projecte preveu dues actuacions diferenciades, per una part millorarà l’accessibilitat del centre i per l’altra, es substituiran les lamel·les a totes les plantes de l’edifici i es col·locaran a la planta baixa, optimitzant així la seva eficiència energètica. 

L’obra contempla les següents actuacions:

- Construcció d’una nova rampa d'accés principal i canvi de la porta d'accés a l'edifici per una altra amb obertura cap a l'exterior i es sanegen els pilars afectats situats a l'entrada.

 - Instal·lació d'un ascensor

 - Construcció de banys al pati: Es redistribueixen els banys de pati actuals per a construir un bany de nines, un de nins i un magatzem d'educació física. Els treballs inclouen l'enderrocament dels envans existents de les antigues dutxes, la construcció d'uns de nous i noves fusteries.

- Nova rampa d'accés des del pati: S'enderroca la rampa existent per a realitzar una nova rampa accessible.

- Reforma del bany adaptat: S'adaptarà l'antic bany de l'habitatge del conserge per tal de fer un bany accessible.

 - Substitució de lamel·les: A la planta baixa s’han de posar lamel·les noves i a la resta de plantes, es substituiran les lamel·les existents.

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de gairebé 430 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.