torna

Detall de la notícia

Imatge 4672123

Gairebé 7 mil alumnes de 34 centres educatius de Balears celebren el #DEFC2021

\Aquesta iniciativa per visibilitzar l’educació física es va celebrar ahir a tot l’Estat i va comptar amb la participació de més de 208 mil alumnes

 

Alumnat, professorat i centres de les Illes Balears es varen sumar ahir a la celebració del #DEFC2021, la cita anual que treu l'Educació Física al carrer. Enguany, a més, ha multiplicat les seves ubicacions per l’actual pandèmia. Els actes s’han celebrat tant a centres educatius com al carrer i a casa.

 Aquesta iniciativa, que va començar en 2011 en la localitat asturiana de Laviana, impulsada per l'educador físic esportiu Fran Flórez, compta amb la implicació de milers de docents de l'assignatura que organitzen tot tipus d’esdeveniments des dels seus centres educatius per a commemorar aquest Dia.

Ahir a les Illes Balears varen participar d’aquest acte un total de 6.967  alumnes de 34 centres, una celebració que a tot l’estat va comptar amb més de 208.000 alumnes de més de 1.030 centres educatius.

L’objectiu d’aquest esdeveniment organitzat per la seu central del Col·legi Oficial d’Educació Física i de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de les Illes Balears (COLEF IB) és el de visibilitzar l’educació física en tots els àmbits de la societat.