torna

Detall de la notícia

Imatge 4703286

INAUGURADA L'EXPOSICIÓ "LA PREHISTÒRIA A LA NOSTRA VALL"

La directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández va participar a la inauguració de l'exposició "La prehistòria a la nostra vall" que es realitzà dia 7 de maig a Sóller dins el marc del programa Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana.
L'exposició fou muntada per docents del CEIP Es Puig i del CC Sagrats Cors de Sóller com a part del projecte educatiu APS Arqueotramuntana que iniciaren l'any 2018 amb la intenció de donar a conèixer les arrels de Sóller i Fornalutx. A l'exposició s'ha pogut veure la trajectòria del projecte amb tots els productes i intervencions fetes a l'entorn per part dels alumnes i dels propis docents.
Aquests centres formen part del programa Aprenentatge  Servei a la Serra de Tramuntana des de que s'inicià el curs 2016-2017. L'exposició mostra la qualitat del projecte i la dedicació d'aquests docents compromesos amb la metodología APS com un mitjà per compartir amb tota la comunitat educativa i l'entorn una visió transversal i facilitadora d'un currículum integrat.