torna

Detall de la notícia

Imatge 4665623

Martí March ha visitat el nou menjador del CEIP Joan Capó de Palma

\El projecte ha reconvertit l’antiga casa del conserge en un menjador, una cuina i un bany adaptat

\Una actuació de més de 137 mil euros prevista en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, ha visitat avui el nou menjador del CEIP Joan Capó de Palma.

March ha valorat la importància de dotar aquest centre d’un espai que permeti oferir servei de menjador al seu alumnat a partir del proper curs, degut a les característiques particulars de la barriada on està ubicat. A més ha destacat la important tasca de tot el professorat i les famílies de l’alumnat del centre “tot un exemple de implicació que va més enllà de la tasca estrictament educativa”.

El projecte ha reformat l’antiga vivenda del conserge de manera que s’han creat tres espais diferents: un menjador, una cuina i un bany adaptat. 

Aquesta actuació de més de 137 mil euros, és una de les  obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

En el decurs de la visita el conseller s’ha reunit amb un grup d’alumnes que estan fent les seves pràctiques al centre tant del grau de Magisteri com del cicle d’FP de grau superior en Integració Social.