torna

Detall de la notícia

Imatge 4664290

Projecte educatiu d'animació a la lectura Crece leyendo conmigo

Amb motiu del Dia Internacional de Llibre, des del Ministeri d'Educació i Formació Professional, i en col·laboració amb la Fundació Germán Sánchez Ruipérez, han organitzat un acte adreçat a destacar la importància del foment de la lectura entre infants i joves, i de què adquireixin, des d'edats primerenques, una adequada comprensió lectora com a element essencial per al seu futur desenvolupament personal i el seu aprenentatge.

A més a més, es presentarà el Projecte educatiu d'animació a la lectura Crece leyendo conmigo, desenvolupat pel MEFP amb l'objectiu de proporcionar recursos destinats a la comunitat educativa i les famílies per crear i consolidar l'hàbit lector en la població infantil i juvenil.

Aquesta iniciativa es pot trobar al portal web Leer.es i inclou materials orientats a:

· Fomentar la lectura i apropar els llibres a prelectors, així com iniciar els primers lectors en el seu entorn escolar i familiar.

· Crear i fomentar l'hàbit lector en infants i adolescents.

· Educar infants i joves a través de la lectura, l'escriptura i altres productes culturals sobre temes com la sostenibilitat, la salut física i emocional, la inclusió, la convivència, la ciència i els mitjans de comunicació (incloses les xarxes socials).

L'esdeveniment, que comptarà amb la presència de la ministra, Isabel Celáa, tindrà lloc el proper divendres, 23 d'abril, a les 12:30 hores, i es podrà seguir via streaming a través del següent enllaç:

https://youtu.be/2fQw1PeNDuQ