torna

Detall de la notícia

2a edició del Diploma Universitari de Legislació Lingüística i Drets Lingüístics

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, finança dues noves edicions del títol propi de la UIB de Diploma Universitari de Legislació Lingüística i Drets Lingüístics. 

El Diploma, dirigit per Antoni Llabrés, professor titular de Dret Penal, i Maria Ballester, professora contractada doctora de Dret Constitucional, aborda el marc legal i jurisprudencial de la llengua catalana a l'Estat espanyol i els drets lingüístics que en deriven, amb especial referència a la situació de les Illes Balears.

Les sessions de la primera edició del 2021 s'impartiran de manera presencial tots els dilluns del mes de maig, de 16 a 20 h, i a través de videoconferència per als inscrits de Menorca, Eivissa i Formentera. Us hi podeu matricular fins al dia dia 27 d'abril.

Es preveu que la propera edició es dugui a terme durant la tardor d'enguany.

La Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) s’encarregarà de la gestió econòmica i administrativa dels estudis esmentats. La finalitat de la Fundació és promoure i dur a terme activitats adreçades de forma genèrica a fomentar l’educació, la recerca, la innovació, la cultura i l’esport en l’àmbit de la comunitat autònoma i, en especial, a la UIB. 

Si voleu més informació, clicau en aquest enllaç.