torna

Detall de la notícia

Imatge 4656018

Activitat de formació per a professorat d'FP – HACKING ÈTIC

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Hacking ètic”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 37 hores i es durà a terme entre el 4 de maig i el 10 de juny de 2021. Constarà d’una fase presencial a través de videoconferència (28 hores) i d’una fase a distància (9 hores) a través de la plataforma Classroom.

Destinataris

1. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Informàtica i comunicacions del CIFP Francesc de Borja Moll (Palma) i de l’IES Sa Colomina (Eivissa).

2. Professorat d’FP en actiu de la família professional d’Informàtica i comunicacions que pugui fer una aplicació didàctica relacionada amb la formació.

Objectius

  • Introduir la realització de processos de hacking ètic, pentesting, auditories tècniques de seguretat i exercicis de xarxa team/blue team.
  • Conèixer les diferents fases que componen un test d’intrusió.
  • Conèixer les tècniques i eines disponibles per a fer un test d’intrusió.

 

Termini d’inscripció

Fins al 21 d’abril de 2021 a través del Portal del personal.

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Aquesta acció formativa està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació 2014-2020.