torna

Detall de la notícia

Imatge 4621977

Leonardo 4 children 2021: acción climática e igualdad de género. Fundació Phillippe Cousteau

Iniciativa filantròpica sense ànim de lucre que involucra nins i joves d’Europa en l’acció pel clima i la igualtat de gènere i per ajudar nins necessitats a través de l’art i la ciència.

Des de la fundació Phillippe Cousteau “Unión de los Océanos”, s'han desenvolupat diversos projectes, la finalitat dels quals ha estat inculcar valors com el respecte i la solidaritat, el treball en equip, la responsabilitat social i la passió per la mar i el medi ambient. Per aquest motiu presentam per primera vegada a Espanya, i aprofitant la celebració del V centenari de la mort de Leonardo da Vinci, en col·laboració amb la fundació Carano 4 children, l’iniciativa sense ànim de lucre “Leonardo 4 children 2021: acción climática e igualdad de género”.

Aquesta iniciativa consisteix en un concurs, en el qual es presentaran treballs per part de nins i nines, adolescents i joves de tota la Unió Europea, dividits en categories de 6 a 12 anys, de 13 a 18 anys, i joves músics de 18 a 30 anys respectivament , en el qual desenvoluparan la seva creativitat, capacitats analítiques i artístiques, inspirades en Leonardo da Vinci, per abordar el problema del canvi climàtic, la sostenibilitat mediambiental i la igualtat de gènere de forma proactiva, abordant el problema i proposant una solució. Aquests premis representen una espècie de Premi Nobel per als nins.

Calendari de la iniciativa:

  • Concursos oberts del 30 d'octubre de 2020 al 2 de maig de 2021

  • Anunci dels guanyadors: 15 juny 2021

  • Taller i cerimònia de lliurament de premis: 1 d'octubre de 2021 a Brussel·les o a distància

Les condicions per participar i els formularis de sol·licitud estan disponibles en els llocs web

https://carano4children.org/es/

https://carano4children.org/es/leonardo4children-2021/