torna

Detall de la notícia

Imatge 4615307

L'empresa IdoniaHealth guanya el Premi EmprenedorXXI que reconeix l'empresa més innovadora de les Illes Balears

Tres de les cinc empreses finalistes són beneficiàries del programa d’incubació #emprenbit de la Fundació Bit

Aquest dijous 18 de març, en el marc de l’esdeveniment DayOne Innovation Summit Planeta XXI, s’ha lliurat el premi EmprenedorXXI a l’empresa IdoniaHealth, dedicada a facilitar l’accessibilitat a proves d’imatge mèdica i la seva visualització per part de professionals i pacients.

Com a guanyadora de la final regional, IdoniaHealth rebrà un premi de 5.000€, accés al programa d’acompanyament internacional “Moonshot Thinking” organitzat per ESADE en col·laboració amb experts de Silicon Valley; i participarà a l’Investors Day EmprenedorXXI, una jornada que els posarà en contacte amb possibles inversors.

Els altres quatre finalistes d'aquesta edició han estat Apprentium, i les empreses incubades al ParcBit; Hotelbreak.es, MansionGames i Modosmart. Enguany, un total de devuit empreses han estat seleccionades per als Premis EmprenedorXXI a Balears.

La final, que s’ha retransmès en línia en un acte en què també hi ha hagut ponències i taules rodones sobre la sostenibilitat mediambiental i el futur d’un planeta millor, ha comptat amb la participació del director general d’Innovació del Govern de les Illes Balears, Eduardo Zúñiga, la directora territorial de Caixabank, María Cruz Rivera, i el director d’operacions i estratègies d’Enisa, Jordi García.

Cal destacar que dels últims vuit guanyadors en l'edició balear d’aquests guardons promoguts per CaixaBank i Enisa, i recolzats pel Govern de les Illes Balears a través de la Fundació Bit i de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears, set han recaigut sobre projectes presentats per empreses del ParcBit i un per la Universitat de les Illes Balears.

Els Premis EmprenedorXXI, que celebren amb aquesta la seva catorzena edició, tenen com a objectiu principal identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d'Espanya. Estan organitzats per CaixaBank, a través de DayOne, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. També hi col·labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), depenent de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i la Fundació Bit, depenent de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.