torna

Detall de la notícia

Imatge 4604565

108 equips, esportistes i federacions reben les ajudes del CSD per competir fora de les Illes


Els beneficiaris de les Illes Balears rebran 119.358 euros per els desplaçaments a la península per la seva participació en competicions esportives no professionals d’àmbit estatal

La conselleria d'Afers Socials i Esports, mitjançant la Direcció general d'Esports, concedeix les ajudes del Consejo Superior de Deportes (CSD) en concepte de desplaçaments a la península dels equips, esportistes i federacions de les Illes Balears que competeixen en àmbit estatal a competicions no professionals.

En aquesta convocatòria, un total de 108 beneficiaris rebran un total de 119.358 euros pel període comprès entre el 1 de setembre de 2019 i el 31 d’agost de 2020.

La conselleria d'Afers Socials i Esports és entitat col·laboradora d’aquesta convocatòria de subvencions i realitza, a través de la Direcció General d’Esports, els tràmits administratius per a què aquestes puguin arribar als beneficiaris.
 
La proposta de resolució de concessió dels ajuts per a desplaçaments del CSD està publicada a la seu electrònica de la CAIB. En aquest enllaç

Aquesta ajuda del CSD se suma a les ajudes del Govern autonòmic d'uns dos milions d’euros per any en ajudes als desplaçaments (interilles i a la península).