torna

Detall de la notícia

Imatge 4527494

Nova formació: Oberta la inscripció de la formació "Les amenaces climàtiques i ambientals a l'aula: una perspectiva ecosocial"

\Formació amb la col·laboració de Docents pel Futur que romandrà oberta fins el proper 7 de febrer

\Amb la finalitat de formar als educadors en matèria de canvi climàtic

 

La Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat educativa amb col·laboració amb Docents pel futur ha convocat la formació "Les amenaces climàtiques i ambientals a l'aula: una perspectiva ecosocial", que es desenvoluparà entre el proper 16 de febrer i el 30 de març de 2021. 

Adreçada a docents en actiu de centres docents sostinguts amb fons públics d'Educació Infantil, Primària i Secundària, té per finalitat formar als educadors en matèria de canvi climàtic.

Els continguts de les jornades aprofundeixen diversos aspectes rellevants relacionats amb l’actual crisi climàtica: L’enfocament ecosocial a les crisis ambientals, La crisi climàtica i la crisi ambiental global, Respostes polítiques i globals a la crisi ambiental, Impactes de la crisi climàtica sobre la biosfera, La crisi climàtica des del punt de vista econòmic i filosòfic i Educació ambiental: noves aproximacions.

Els formadors de les jornades formatives 2021 seran els ponents Luis González Reyes, Pau de Vílchez Moragues, Damià Gomis Bosch, Joaquín M. Valdivieso Navarro, Núria Marbá Bordalba, Catalina M. Torres Figuerola, Maria del Mar Casas Riutort i Joana Crespí Marcè.

El termini per fer les inscripcions finalitza el proper 7 de febrer i es fan a través del Portal del Personal. Trobareu més informació a la web de Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat.