vuelve

Detalle de la noticia

Imatge 4479804

Comença el període d'inscripció a la formació "Eines pedagògiques del GestIB"

Del 14 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021 es podrà realitzar la inscripció per a poder participar en la formació "Eines pedagògiques del GestIB".

Degut a la gran demanda que aquesta formació va tenir a les passades edicions, el Servei de Normalització Lingüística i Formació torna a oferir-la per cobrir així les necessitats detectades entre els docents de les Illes Balears.

S'ofereixen 100 places per a docents dels CEIP, IES, CEIPIESO, CEPA, CIFP (màxim dos per centre) que vulguin conèixer, implementar i capacitar-se per transferir el coneixement a la resta del professorat del centre i que comptin amb la certificació de la direcció del centre, ja que els participants a la formació seran els encarregats de promoure la implementació de les eines pedagògiques al seu centre educatiu, per tal de generalitzar-ne l'ús.

La formació serà presencial, en línia, els dies 25 i 27 de gener i 1 i 3 de febrer de 2021. Es realitzarà mitjançant les plataformes Zoom i Moodle, combinaran les sessions grupals per videoconferència amb el treball individual. L’activitat serà impartida pel personal del Departament de Planificació (GestIB).