torna

Detall de la notícia

L'AETIB organitza uns tallers de formació on-line sobre co-creació de productes turístics experiencials, innovadors i sostenibles

Estan dirigits a membres adherits als SET i empreses turístiques amb l'objectiu millorar la seva competitivitatL'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) organitza, a partir del pròxim 3 de desembre, quatre tallers formatius sobre “Co-creació de productes turístics experiencials, innovadors i sostenibles” dirigits a empreses turístiques i especialment als membres adherits als Segments Estratègics Turístics (SET) de les Illes Balears. L'objectiu és dotar-los d'eines i de coneixements que facin més resilients els seus negocis i els permeti alinear la seva oferta amb les demandes del nou client actual.

Els tallers pretenen resoldre dubtes respecte a la comercialització, la transformació digital, la importància de la sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS); les xarxes socials i la reputació, i de com treure profit de tot això per a vendre amb èxit en el mercat turístic.

Segons la directora de l’AETIB, Antònia Alomar, “amb aquesta iniciativa pretenem ajudar a les empreses i entitats en la creació i millora del producte turístic, un producte que ens permet diferenciar-nos com a destí i crear un senyal d'identitat pròpia. Treballar en aquesta línia és clau per a l'estratègia de recuperació turística a les Illes Balears”.

Tota la formació es desenvoluparà en format online i interactiu, amb formadors de reconegut prestigi i amb un programa de quatre tallers que es realitzaran de 16.00 a 20.00 h:

- Taller d'Estratègia. Dijous 3 de desembre.

- Cintures d'Innovació. Dijous 10 de desembre

- Cintures de Sostenibilitat. Dilluns 14 de desembre

- Taller de Comercialització. Dijous 17 de desembrePer a participar en aquests tallers de formació és necessària la inscripció prèvia a través del següent enllaç:

https://www.roundcubers.com/talleres-de-cocreacion-de-productos-turisticos-experienciales-innovadores-y-sostenibles/

Les places són limitades i tindran prioritat les empreses i entitats membres dels Segments Estratègics Turístics de les Illes Balears.

Aquesta acció formativa s'emmarca dins del pla d'Acció 2020 dels Segments Estratègics Turístics (SET) de l’AETIB i està orientada a reforçar les línies de treball que desenvolupa l’AETIB per a la creació de producte i la millora de la innovació i la competitivitat dels 8 SET definits: Cultura, Gastronomia, Turisme Actiu, Ecoturisme, Esport, Mice, Luxe i Salut & Benestar.