torna

Detall de la notícia

Imatge 4433547

L'Institut d'Estudis Baleàrics crea el Centre de Català Virtual per donar formació a totes les persones que s'hi inscriguin

Actualment, l'IEB du a terme 58 cursos amb 2.184 alumnes

L'Institut d'Estudis Baleàrics posa en funcionament, a partir de la setmana que ve, el Centre de Català Virtual, una nova iniciativa per garantir que tota aquella persona que ho desitgi pugui preparar-se un nivell de català o perfeccionar el que ja té. En aquest sentit, la propera convocatòria d'exàmens de català està prevista per al mes de gener. Les inscripcions s'obriran el pròxim dilluns, dia 2 de novembre.  

El Centre de Català Virtual és un espai on es trobaran tots els recursos sobre aprenentatge de la llengua catalana. Oferirà enllaços i plataformes per poder estudiar en línia i amb un equip d'assessors que donaran resposta tots els dubtes i consultes i revisaran les expressions escrites dels alumnes. A més, per practicar la part oral, també s'oferirà l'oportunitat de participar en sessions de conversa virtuals que s'aniran organitzant per a cada nivell. Els recursos estaran distribuïts per nivells, des de l'A1 fins al nivell de Llenguatge Administratiu.

Amb aquest centre virtual, l'IEB completa la seva oferta de cursos, que enguany ha comptat amb una forta demanda. Actualment, s'estan duent a terme 58 cursos de català de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA), amb un total de 2.184 alumnes inscrits. Durant aquest curs, a causa de la situació de pandèmia, tots els cursos que ofereix l'IEB són en línia.  

La inscripció al Centre de Català Virtual serà gratuïta durant l'estat d'alarma, declarat pel Govern espanyol el 25 d'octubre. Tota la informació es pot consultar al web iebllengua.caib.es.