torna

Detall de la notícia

Imatge 4412776

Viquimarató de la Llengua Catalana

La Direcció General de Política Lingüística de les Illes Balears participa enguany, per primera vegada, en l'organització de la Viquimarató de la Llengua Catalana. La Direcció General ha comptat amb la col·laboració del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears.

Els organitzadors de la VII Viquimarató de la Llengua Catalana són Amical Wikimedia, la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, l'Institut Ramon Llull, la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d'Andorra, i s'ha comptat amb la col·laboració de la Delegació del Govern a Itàlia, la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i la Universitat de Saragossa.

Aquesta activitat, que arriba al conjunt del domini lingüístic, enguany se centrarà a completar i millorar les entrades a la Viquipèdia dels principals lingüistes catalans i a crear-ne de noves per als lingüistes que encara no hi figuren.

Tradicionalment, aquesta activitat s'havia organitzat de manera presencial, però enguany serà principalment en línia. El repte de la Viquimarató és aconseguir que es creïn o s'ampliïn 50 articles dels 70 lingüistes proposats, durant una setmana del mes de novembre, concretament del dia 6 al dia 13. Podeu inscriure-us-hi enviant un missatge a coordinacio@wikimedia.cat (inscripció gratuïta).

Podeu trobar més informació de la iniciativa en aquest enllaç.