torna

Detall de la notícia

Imatge 4410032

Segona convocatòria dels Premis autonòmics del Voluntariat IB

En el BOIB núm. 173 de data 8 d'octubre de 2020, s'ha publicat la resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització per la qual es convoquen els premis de voluntariat emmarcats dins l’actuació "Premis autonòmics Voluntariat IB 2020".

La presentació de candidatures s'obre aquest divendres, 9 d'octubre de 2020.

La Direcció General de Participació i Voluntariat a n'aquesta segona edició dels Premis autonòmics del Voluntariat IB a més dels quatre Premis per les entitats de voluntariat, ha inclós una nova modalitat, la creació d'un Premi d'Organització Veïnal. Cada un d'ells està dotat amb 3.000 €. Consultau tota la informació dels Premis a la SEU Electrònica.

Hi ha un Premi autonòmic del Voluntariat per a cada illa:

Premi Olivera - Mallorca

Premi Tamarell - Menorca

Premi Estepa - Eivissa

Premi Savina - Formentera

El nou guardó que es crea en aquesta segona edició, Premi d'Organització Veïnal, està dirigit a actuacions de col·laboració ciutadana que es desenvolupen de manera conjunta i coordinada des dels ajuntaments.

Es mantenen, per segon any consecutiu, les mencions a entitats del voluntariat i reconeixements a dues persones voluntàries per la seva trajectòria personal. Per poder participar anau al Portal del Voluntariat.

El termini per presentar candidatures als Premis autonòmics de Voluntariat IB 2020 comença divendres dia 9 d'octubre de 2020 i finalitza el 20 d'octubre de 2020. Mentre que les propostes per a mencions i reconeixements també es poden presentar des d'aquest divendres, 9 fins al 23 d'octubre de 2020. Ampliació fins el 26 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 181, de dia 22 d'octubre de 2020).

Per a més informació podeu consultar l'enllaç següent: