torna

Detall de la notícia

Imatge 4372736

Activitat de formació per a professorat d'FP: "Economia social i finances ètiques"

S’ha obert el termini per inscriure’s a la formació “Economia social i finances ètiques”. Aquesta activitat formativa, organitzada pel Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, tendrà una durada de 20 hores i es durà a terme en diferents dies del mes d’octubre i novembre.

Destinataris      

1. Coordinadors de les aules d'emprenedoria de formació professional.      

2. Docents de formació professional de les àrees de Formació i orientació laboral (FOL) i Empresa i iniciativa emprenedora (EIE).      

3. Docents de formació professional de les famílies professionals d’Administració i gestió (ADG) i Comerç i màrqueting (COM).

Objectius     

  • Donar a conèixer als docents l'economia social i les finances ètiques.       
  • Incorporar continguts, habilitats i actituds sobre l'economia social i les finances ètiques a les pràctiques educatives, a través de l'educació financera i emprenedora.       
  • Incentivar l'emprenedoria social amb valors de cooperació, sostenibilitat i justícia social.

 

Ponents 

Ivan Miró (sociòleg, cooperativista i expert en economia social), Jordi López (REAS), David Abril (UIB), Enrique Raya (Fiare Banca Ètica), Juanjo Caldés (Caixa Colonya), Enric Pozo (cooperatives ensenyament), Arena Petit (Bauma), Nofre Fullana(APAEMA), Antònia Coll (revista Sa Plaça), Xesca Martí (fundació Deixalles), Josep R. Balanzat (supermercat cooperatiuTerranostra), Josep Garau (S’Altra Senalla), Alexandre Duran (Som Energia Mallorca), Enekoitz Etxezarreta (professor d’economia de la Universitat del País Basc i expert en emprenedoria social i ESS) i Marc Masmiquel (emprenedor social).

Termini d’inscripció

Fins al 28 de setembre de 2020 a través del Portal del personal. 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat es pot consultar en el document adjunt.

Formació cofinançada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i pel Fons Social Europeu