torna

Detall de la notícia

Nou sistema de cita prèvia per a la presentació d'expedients a les oficines UDIT


Ateses les circumstàncies del moment i per preservar la salut de tots, posam en marxa el servei de sol·licitud de cita prèvia per a les tramitacions presencials a les oficines d’UDIT.

Per a la presentació de qualsevol expediente s'ha de demanar obligatòriament cita prèvia. Aquesta tramitació presencial està disponible només per a les persones físiques. La resta de subjectes estan obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les administracions de conformitat amb l’article 14.2 i 3 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En qualsevol cas, la sol·licitud no suposa reserva d'hora. Una vegada enviada la sol·licitud, la UDIT es posarà en contacte amb vostè per confirmar-li la cita o bé proposar-li una nova. Aquest criteri es farà en base a l'ordre d'entrada de les sol·licituds i l'aforament de l'oficina.

Per realitzar la sol·licitud cal emprar el formulari que hi ha a continuació. Per rebre contestació de la UDIT és necesari emplenar tots els camps del formulari.  

FORMULARI