torna

Detall de la notícia

Imatge 3935837

Decret 48/2021 regulador del Registre balear de petjada de carboni

 

 

Aquest decret té per objecte la regulació de les funcions, organització i funcionament del Registre balear de petjada de carboni creat en la Llei 10/2019, de 22 de febrer, de canvi climàtic i transició energètica, i adscrit a la Conselleria competent en matèria de canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears.

 

El Registre de Petjada de carboni es conforma amb la finalitat d'elaborar eficaçment el repartiment dels objectius de reducció d’emissions de CO2 a establir en els pressupostos de carboni per als sectors, subsectors i branques d'activitat econòmica afectats i definits en l'annex I del Decret.

 

  • Per a la inscripció de la petjada de carboni s’habilitarà un tràmit telemàtic específic que estarà disponible el 30 de juny de 2022.
  • Atès el retard en l'habilitació del tràmit telemàtic s'ampliarà el termini per a la presentació de les inscripcions de petjada de carboni en el registre fins al 30 de novembre de 2022.
  • Mentre no estigui disponible el tràmit, no s’admetrà altra mena d’enviament de la documentació adient per al registre a través d’altres mitjans telemàtics o presencials.

 

 

 

 

Teniu a la vostra disposició la 

  • Factors d’emissió necessaris per quantificar les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle produïts al territori de les Illes Balears l’any 2020 a l’efecte d’aplicar el Decret 48/2021, de 13 de desembre, regulador del Registre balear de petjada de carboni