torna

Detall de la notícia

Imatge 3802975

Premis Extraordinaris d'Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears i Premis per als alumnes amb aprofitament acadèmic excel·lent (NOVETAT: Publicació al BOIB concessió premis)

És la primera vegada a les Illes Balears que s’atorguen distincions honorífiques per aquests alumnes
 
Es convoquen també Premis per alumnes amb aprofitament acadèmic excel·lent
 
Aquests Premis distingeixen l’especial aprofitament dels alumnes, així com el seu esforç i dedicació
 
Es convoquen també 8 Premis Extraordinaris per a les distintes especialitats
 
La Conselleria d’Educació i Universitat mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres publica avui al BOIB (11 de juny de 2019) la convocatòria  dels primers Premis Extraordinaris d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears corresponents al curs 2018-2019, així com els premis per als alumnes d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears amb aprofitament acadèmic excel·lent del curs 2018-2019.
 
Aquestes distincions sorgeixen com a conseqüència de l’aprovació del nou currículum dels ensenyaments professionals de música, que ja contemplava la seva convocatòria. I a la vegada volen reconèixer uns ensenyaments professionals com són els de música i dansa, ensenyaments de règim especial amb una elevada càrrega lectiva que requereixen una àmplia dedicació i esforç per part de l’alumnat. Són uns ensenyaments artístics molt especialitzats que mereixen una particular atenció.
 
Reconeixement de l’excel·lència acadèmica en Música i Dansa
 
La convocatòria dels Premis Extraordinaris d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears, així com la dels Premis per als alumnes d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears amb aprofitament acadèmic excel·lent, tenen com a objectiu distingir l’especial aprofitament dels alumnes que, gràcies al seu esforç i dedicació, han aconseguit uns resultats acadèmics excel·lents al finalitzar els ensenyaments professionals de Música i Dansa, i així, estimular la motivació pels estudis i la formació personal.
 
Es convoquen dos tipus de distincions. Per una part els Premis per als alumnes d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears amb aprofitament acadèmic excel·lent del curs 2018-2019. I per l’altra 8 Premis Extraordinaris d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música i de Dansa de les Illes Balears corresponents al curs 2018-2019:
 

  • 1 Premi Extraordinari d’Ensenyaments Artístics Professionals de Dansa de les Illes Balears.
  • 5 Premis Extraordinaris d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música de les Illes Balears per especialitats instrumentals o cant. 
  • 1 Premi Extraordinari d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música de les Illes Balears en la modalitat de Música de Cambra.
  • 1 Premi Extraordinari d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música de les Illes Balears en la modalitat de Fonaments de Composició.

  
Per primera vegada a les Illes Balears es reconeixerà l’àmplia dedicació i esforç de l’alumnat que cursa aquests ensenyaments artístics.