torna

Detall de la notícia

Imatge 335908

Històric: "Si no tens tdt no tens tele"

El Govern de les Illes Balears ha posat en marxa una nova campanya d’avís sobre la imminent apagada de la senyal de televisió analògica, per tal que els ciutadans adaptin les seves instal•lacions per a la correcta recepció de la Televisió Digital Terrestre (TDT) sota el lema "Si no tens tdt no tens tele".

La campanya es durà a terme a totes les Illes Balears amb anuncis a la premsa diària, la premsa gratuïta, les publicacions locals, falques de ràdio, anuncis de televisió. A més, es farà difusió al carrer amb 11 circuits de tanques de 8x3 metres amb 120 unitats, 17 circuits de 272 opis repartits per totes les illes; 4 circuits de 75 banderoles a Eivissa i a Menorca; els autobusos de l’EMT i una lona de grans dimensions a les avingudes de Palma. També s’imprimiran 100.000 fulletons informatius, 5.000 cartells i es distribuiran 10.000 imants en diferents punts d’afluència de persones majors, un dels col•lectius a qui la campanya s’adreça especialment.

Cal recordar que a Eivissa i Menorca l’apagada definitiva de la televisió analògica es produirà el 30 de juny de 2009, i que a l’illa de Mallorca serà el 31 de desembre.

Per obtenir més informació sobre la TDT i les ajudes del Govern per adaptar les antenes : www.multimediaib.es