torna

Detall de la notícia

Imatge 3180005

Programa Educar en Justícia 2017/2018

La Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa, el Consell General del Poder Judicial i el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ofereixen a l’alumnat de Batxillerat, centres d’Educació de Persones Adultes i Cicles Formatius de les Illes Balears la possibilitat de participar en el programa Educar en Justícia.

L’objectiu del Programa és donar a conèixer el funcionament de la justícia, identificant cada un dels procediments judicials i aquells professionals que intervenen en qualsevol judici: jutge, fiscal, secretari, advocat defensor, acusat, testimonis, etc. L’activitat es du a terme en els mateixos espais judicials, on els alumnes seran rebuts per un magistrat, que els explicarà el funcionament del sistema judicial. A més, podran assistir com a espectadors a un judici real.

El programa es desenvoluparà des del mes de gener de 2018 fins al mes de maig de 2018.

Termini: fins dia 21 de desembre de 2017.

Per a més informació podeu contactar amb el Servei d’Innovació Educativa, al telèfon 971 17 77 81 (ext. 62137), i a través de l’adreça electrònica sie@dgice.caib.es, o amb Agnès Antich, cap del Gabinet de Premsa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, a l’adreça  gabinetedeprensa.palmademallorca@justicia.es, o al telèfon 971 72 38 44.