torna

Acords del Consell de Govern

CONSELL DE GOVERN: S'AUTORITZA LA TRAMITACIÓ DE L’ACORD MARC PER AL SUBMINISTRAMENT DE HIALURONATS AL SERVEI DE SALUT 

Conselleria de Salut i Consum

\ El contracte té una vigència d’un any, prorrogable 36 mesos més
\ L’ús de hialuronats s’utilitza especialment en oftalmologia


El Consell de Govern ha autoritzat la tramitació de l’acord marc per la contractació del subministrament de hialuronats per als centres dependents del Servei de Salut, per un valor estimat d’1,6 M€. Es preveu que aquest contracte tengui una vigència de dotze mesos des de la data en què es formalitzi, amb la possibilitat de prorrogar-lo per un període màxim de trenta-sis mesos més.

Actualment, l’ús de hialuronats s’ha estès en diferents especialitats, especialment en oftalmologia. Dins la sala d’operacions, té un paper molt rellevant en les cirurgies oculars de les cataractes, la implantació de lents intraoculars i els tractaments d’hidratació i lubricació de la superfície ocular. D’altra banda, l’ús en traumatologia també és cada vegada més freqüent, com a tractament del dolor i limitació de la mobilitat en canvis degeneratius i traumatològics. Finalment, també cal destacar el seu ús en urologia, en forma d’instal·lació intravesical.

Aquest acord marc té com a objectiu adquirir aquests productes per posar-los a disposició dels professionals i aconseguir així els beneficis descrits, adequats a cada situació individual del tractament del pacient.

 

Acords del Consell de Govern. 16 maig 2022

Consell de Govern Ordinari