torna

Accessibilitat

Data darrera revisió: 1 de setembre de 2017

Compromís del Govern de les Illes Balears

Un dels principals objectius d'interés social del Govern de les Illes Balears és posar tota la informació de la web a disposició del major nombre de ciutadans possible, evitant la info-exclussió i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació.

Seguint les recomanacions de la WAI (traduït al català, Iniciativa per l'Accessibilitat a la Web) hem utilitzat unes pautes referents a millorar la navegació i accedir tots els continguts del portal d'una manera clara i senzilla. Amb això, hem aconseguit un nivell Doble A d'accessibilitat, a més de la major part de les del nivell Triple A.

Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Tot i així, el Govern de les Illes Balears pretén seguir millorant i oferir als ciutadans el millor servei possible. Si teniu qualsevol iniciativa, dubte, o suggeriment, vos demanam que us poseu en contacte amb nosaltres mitjançant la pàgina de contacte.

Canvia l'aparença del portal

Per millorar l'accessibilitat pots escollir una paleta d'alt contrast que et facilitarà la lectura dels continguts.

Tecnologia emprada

Per oferir el millor servei al ciutadà hem emprat una sèrie de tecnologies estàndard que fan d'aquest portal una eina de treball i comunicació amb el Govern de les Illes Balears usable i accessible.

És per aixó que podem afirmar que aquest portal segueix les normes de programació establertes per la W3C, estament internacional encarregat de crear els estàndards de creació i comunicació a Internet.

Document XHTML 1.0 Transicional vàlid CSS Vàlid

Eines de navegació a Internet

Des de la web del Govern volem aconsellar a tots el ciutadans l'ús dels millors navegadors web, per això recomanem la descàrrega de les darreres versions d'aquestos per gaudir d'una connexió segura, ràpida i satisfactòria.