Autoritzacions per a replantacions de vinya.

El titular de l'arrabassada ha de presentar una sol·licitud d'autorització per a replantació de vinya, segons el model que s'adjunta, dirigida a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en el registre de la Conselleria de Medi Ambient Agricultura i Pesca, a les delegacions comarcals del FOGAIBA o als consells insulars, o bé en la forma que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú.

La sol·licitud s'ha de presentar abans del final de la segona campanya següent a la campanya en què s'hagi notificat la resolució d'arrabassada. Si transcorregut aquest termini no s'ha sol·licitat l'autorització per a la replantació, es perd el dret a sol·licitar-la. El sol·licitant ha de tenir a la seva disposició per qualsevol règim de tinença la superfície agrària per a la qual sol·licita l'autorització de replantació i aquesta ha d'estar inscrita al Registre Interinsular Agrari de les Illes Balears. La verificació de la disposició sobre la superfície es farà en el moment de la presentació de la sol·licitud i en el moment de la comunicació de la plantació.

 

sol_licitud_replantacio.pdfsol·licitud_replantació.pdf

sol_licitud_replantacio.docsol·licitud_replantació.doc

 

Les autoritzacions concedides corresponen a l'equivalent de la superfície arrencada en cultiu pur. La Direcció General d'Agricultura i Ramaderia resoldrà les sol·licituds i notificarà les autoritzacions concedides en el termini de tres mesos a partir de la presentació de sol·licituds. El sentit del silenci és estimatori. Les autoritzacions concedides tenen un període de validesa de tres anys comptats a partir de la data de la notificació de la resolució de la sol·licitud de l'autorització. En qualsevol cas el període de validesa no pot superar el 31 de desembre de 2030. Un cop executada la plantació de vinya, el sol·licitant ho ha de comunicar a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.