Arrabassada de vinyet

Els viticultors que vulguin arrabassar una superfície de vinyet han de presentar una sol·licitud, segons el model que s'adjunta, dirigida a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en el registre de la Conselleria de Medi Ambient Agricultura i Pesca, a les delegacions comarcals del FOGAIBA o als consells insulars, o bé en la forma que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i el procediment administratiu comú.

 

sol_licitud_d_arrabassada.pdfsol·licitud_d'arrabassada.pdf

sol_licitud_d_arrabassada.docsol·licitud_d'arrabassada.doc

 

Quan el viticultor que pretengui fer l'arrabassada no tingui el poder de disposició sobre la parcel·la, hi ha d'adjuntar la documentació acreditativa del consentiment de l'arrabassada del propietari, llevat que justifiqui degudament davant l'autoritat competent la innecessarietat d'aquest.

 

Després de fer les comprovacions pertinents, la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia emetrà una autorització d'arrabassada i, un cop executada l'arrabassada pel viticultor, aquest l'ha de comunicar a la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, qui, amb una comprovació prèvia en camp, emetrà una resolució d'arrabassada. La sol·licitud d'arrabassada per part del viticultor i la notificació de la resolució d'arrabassada per part de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia s'ha de produir en la mateixa campanya. El sentit del silenci és estimatori.