Suport Tècnic

 

En cas de necessitar assistència tècnica per accedir a sistemes d'administració electrònica cridau al 012 .

 

Logo.jpg

 

Important:
Si telefones des de fora de les Illes Balears has de marcar   971 22 57 91
Si telefones des de l'estranger 00 34 971 22 57 91

 

Per a l'atenció a problemes d'acces de Personal de l'Administració de la Comunitat Autònoma cridi al 971177070 o extensió 77070 (de dilluns a divendres de 8 a 20:30 hores, i dissabtes de 9 a 14 hores).

 

Per a l'atenció a problemes d'accés de Personal al Servei de Salut a Atenció Primària, Serveis Centrals, i Hospitals Psiquiàtric, Joan March i General contacti amb el 971225775 (de dilluns a divendres de les 8 a les 21:00. Per a la resta del personal del Servei de Salut (gerències hospitalàries) contacti amb els seus respectius CAUs.

 

Per a l'atenció a problemes d'acces de Personal Docent cridi al 971177748 o extensió 77748.

 

Per als pares/mares/tutors d'alumnes matriculats a centres educatius posi's en contacte amb la secretaria del centre.

 

Per permetre que el tècnic de suport pugui accedir al vostre ordinador, introduïu el codi que l'operador us indicarà.

 

 
    Per favor, introduïu el seu codi de sessió:


 

 

 

Política de privacitat:

El Govern de les Illes Balears garanteix la confidencialitat de tota la informació accedida o subministrada durant el procés de suport. En particular, es garanteix el compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el reglament que la desenvolupa.

L'operador de suport es limitarà a visualitzar el contingut de la seva pantalla i subministrar les instruccions adients per resoldre la incidència.

L'operador podrà manipular el contingut del seu ordinador, només quan el ciutadà (vostè) així ho sol·liciti de forma explícita mitjançant l'eina de suport que està a punt d'executar.

La Direcció General de Tecnologia i Comunicacions conservarà un registre dels missatges electrònics amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei i deixar constància de les accions realitzades.

Aquest registre es conservarà per un període de sis mesos.

En qualsevol cas, poden exercir els drets de consulta, rectificació i cancel·lació davant la Direcció General de Teconologia i Comunicacions, al carrer Sant Pere, 7, 07012 Palma o per via telemàtica, a l'adreça seguretat @ dgtic.caib.es