Torna

Suport informàtic

En el supòsit que no recordeu la contrasenya o si és el vostre primer accés, heu de demanar una nova contrasenya al Centre d'Atenció a l'Usuari (971 1 77070). Per a fer-ho heu d'acreditar la vostra identitat i enviar una sol·licitud de contrasenya nova al fax 971 1 76868, que ha d'incloure:

  • fotocòpia de la part anterior del DNI
  • nom i signatura de l'usuari
  • número d'usuari

No es proporcionarà cap contrasenya sense abans tenir una petició que compleixi aquest requisits.


A partir del moment en què rebem el fax, disposau de dos dies hàbils per a telefonar personalment al 971 1 77070 i indicar que heu enviat la sol·licitud. Una vegada verificades les dades i contrastat que la signatura enviada coincideix amb la del DNI, us facilitarem una nova contrasenya que serà del tipus ib1234a. En entrar, us demanarem que la canvieu per una altra que només vós heu de conèixer.

 S'acceptaran peticions de canvi de contrasenya per correu, corporatiu o personal, on s'adjunti el document de petició de contrasenya escannejat o fotografiat. L'enviament es farà a la direcció de correu electrónic suport@caib.es amb l'assumpte "contrasenya", passats uns minuts rebrà una resposta automàtica amb el nº CAI que haurà d'indicar quan torni a telefonar al teléfon de suport 971 1 77070.  El document adjuntat podrà estar signar manual o digitalment.

La contrasenya ha de ser la mateixa per accedir a Intranet, a les aplicacions corporatives i al correu web i ha de seguir el format adequat (vegeu els requisits).

 

NOTA: Si no disposau del DNI, també us podreu identificar mitjançant el vostre carnet de conduir, el passaport o el NIE.