Torna

Sanitat vegetal

 

SIGFITO - Recuperació d'envasos de fitosanitaris

Icona de SIGFITO

SIGFITO és el sistema integrat de gestió autoritzat pel Govern de les Illes Balears per a la recollida periòdica i per al tractament mediambiental dels envasos de productes fitosanitaris.

El sistema funciona mitjançant una xarxa de punts de recollida, que s'anomenen "centres d'agrupament". La llei estableix que, per posar en marxa aquesta xarxa de recollida d'envasos, es poden utilitzar els canals de distribució i de comercialització dels productes envasats. Amb aquests agents i d'altres s'estableixen acords voluntaris perquè els consumidors de fitosanitaris hi puguin dur, de franc, els envasos buits.

SIGFITO neix per iniciativa dels fabricants de fitosanitaris amb l'objectiu doble de protegir el medi ambient i de facilitar als diferents col·lectius responsables (fabricants, distribuïdors, comerciants i agricultors) que compleixin la llei en matèria de residus.

Aquest sistema admet els envasos buits identificats amb el símbol SIGFITO (vegeu el logotip). Els envasos buits s'hi poden entregar, eixuts, després d'haver-se rabejat tres vegades.

 

Per a més informació, podeu posarvos directament en contacte amb SIGFITO a la següent adreça:

SIGFITO Agroenvases, S.L.
Carrer de Manuel Uribe, 13-15, baixos.
28033 - Madrid

Pàgina Web: http://www.sigfito.es - Adreça electrònica: sigfito@sigfito.es
Telèfon: 917 161 130 - Fax: 917 161 131

Documents: