Torna

Renda Social Garantida

El reconeixement del dret a la prestació es du a terme mitjançant una sol·licitud signada per la persona interessada o qui la representi i, en el cas de parella, es demana que aquesta signi l’autorització perquè l’administració pugui comprovar les dades necessàries per al reconeixement de la prestació.

Recordau que, quan heu de presentar documentació a les oficines de la Direcció General de Dependència a Palma, o  a les oficines de Manacor o d'Inca-o, en el cas de la Renda Social i a partir de 2017, també a les oficines de la seu de la Conselleria en Pl. Drassana, de Palma-, i desitjau així mateix rebre assessorament al respecte i que la documentació sigui revisada adientment, heu de reservar cita prèvia.

Recordau igualment que, a partir de 2017, per a rebre atenció i assessorament personalitzats sobre els tràmits relacionats amb la Renda Social Garantida  -a les oficines de la  seu de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació en Palma, o a les oficines de Manacor o d'Inca-, heu de reservar cita prèvia, i ja ho podeu fer des del dia 19 de desembre de 2016, pels mateixos medis que per a la resta de les matèries.

 Com reservar cita prèvia?

Per qualsevol dels medis següents:

INTERNET: Clicant l'enllaç( CITA PRÈVIA ) i seguint les instruccions indicades.

TELÈFON (971 225 797) de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:00h, i dissabtes, de 9:00 a 14:00h (dies 24 i 31 de desembre, de 8:00 a 15:00h).