Volver

Servicio de Planificación Sanitaria

Presentació

La Conselleria de Salut, organitza la II Jornada de l’Estratègia de Diabetis de les Illes Balears. La Jornada es celebrarà a la sala d’actes de l’hospital Son Llàtzer el proper dia 31 de gener de 2014.

Emmarcada en les activitats de difusió de l'Estratègia, té com a objectius actualitzar la situació de l'estratègia en la nostra comunitat autònoma, presentar els avanços en alguns dels projectes que s'estan desenvolupant en aquesta matèria i oferir tallers d'actualització.

La Jornada està dirigida principalment als professionals sanitaris que atenen a persones amb diabetis, si bé està oberta a la participació de totes aquelles persones interessades en la diabetis. 


Beques de transport

Disposem de 10 beques de transport per al personal sanitari de la Conselleria de Salut de les Àrees de Salut de Menorca i d’Eivissa-Formentera que estiguin interessats en assistir a la Jornada.
L’ajuda servirà per finançar les despeses dels vols Menorca-Palma-Menorca  i Eivissa -Palma-Eivissa (només bitllets d’avió, no inclou taxis, autobús, etc)

Per accedir aquestes ajudes serà necessari:

  1. Inscriure’s  a la Jornada a través de l’aplicació de la web de la Conselleria http://planificaciosanitaria.caib.es
  2. Envia un correu a l’atenció de Mª Assumpció Gelabert Ballester, magelabert@dgpif.caib.es, amb l’assumpte: “SOL•LICITUD BECA ASSISTÈNCIA JORNADA DIABETIS”, sol•licitant l’ajuda i comunicant les preferències de vols
  3. Les ajudes s’aniran concedint per ordre de sol•licitud
  4. Les persones que les rebin hauran de justificar la seva assistència signant els registres d’assistència el dia de la Jornada i enviant, per correu electrònic, les targetes d’embarcament en format pdf al correu magelabert@dgpif.caib.es


Organitza Col·labora