Torna

Servei de Planificació Sanitària

Jornada de L'Estratègia de Diabetis i de l'Estratègia d'Ictus de les Illes Balears

La Conselleria de Salut, organitza una Jornada d'Estratègies de Salut de les Illes Balears dedicada a l'ICTUS i la Diabetis.

La Jornada se celebrarà a l'hospital de Son Llàtzer el proper dia 6 de juny de 2017.

Emmarcada en les activitats de difusió de les Estratègies i formació dels professionals, comptarà amb una primera part de ponències sobre ambdues estratègies i una segona part de tallers.

Durant la Jornada es presentarà la nova Estratègia d'ICTUS de les Illes Balears, elaborada per un grup de professionals de la nostra Comunitat Autònoma.

L'avaluació és un altre dels apartats que s'abordarà al bloc de ponències tant pel que fa a l'avaluació en concret de l'estratègia de diabetis com pel que fa al monitoratge de la qualitat assistencial en la malaltia cerebrovascular.

Finalment en aquesta primera part es presentarà el "Protocol de comunicació i atenció a infants amb problemes de salut crònics als centres educatius".

El programa es completarà amb quatre tallers relacionats.

La Jornada està dirigida principalment a metges/ses i infermers/res d'atenció primària i d'hospitals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, si bé està oberta a la participació de totes aquelles persones interessades en aquestes malalties.

bola-roja-10.gif go.gifPublicació de les ponències i tallers presentats a la jornada


 

Organitza  
 
Col·laboren  
 

Acreditació


Sol·licitada l'acreditació de la jornada