Torna

PADIB

PRESENTACIÓ

Presentació de les jornades sobre Tecnologies Digitals i Riscs Associats

La Direcció General de Salut Pública i Participació organitza unes Jornades sobre tecnologies digitals i els riscs associats, que tendran lloc els propers 16 i 17 de novembre a l’Hospital Son Llàtzer de Palma.

Aquestes jornades estan orientades a fer visible el paper que juguen les tecnologies digitals actualment, sobretot en la població juvenil, i la repercussió en la salut de les persones que es pot derivar del seu mal ús. 

Es proposa treballar, el primer dia, el coneixement de l’expansió, l’accés i maneig de les tecnologies digitals, així com abordar des d’un punt de vista integral (educatiu, familiar i comunitari) actuacions que en minimitzin els riscs. Profunditzant en el mon en línia i parlant de les addiccions sense substància enfocades al joc patològic, el segon dia de les jornades es dedica a descobrir la realitat d’aquesta modalitat de joc, les mesures de control i posar damunt la taula la problemàtica i les intervencions que des dels diferents recursos de la nostra comunitat es dediquen al tractament i a la inserció social de les persones amb problemes d’addicció.

Les jornades s’adrecen a professionals de l’educació, sanitaris, equips comunitaris d’abordatge d’addiccions, mediadors socials, mediadors familiars i tots els professionals interessats en aquesta problemàtica i que treballin en el camp de les addiccions.

Organitza
Col·laboren