Torna

PADIB

Concurs de pòsters i clipmetratges

La Direcció General de Salut Pública i Participació, conjuntament amb el Servei de Salut, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, convoca per al curs escolar 2017-2018 el II Concurs de pòsters i clipmetratges relacionat amb la temàtica de la prevenció del consum de tabac en els joves.

L’objectiu del concurs és implicar i fer partícips els joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual en la prevenció del consum de tabac, a partir de processos de reflexió crítica sobre els riscs derivats del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals.

Participants:
Tots els centres educatius de les Illes Balears que apliquin,en aquest curs escolar, qualsevol activitat programada de prevenció del consum de tabac d'educació primària o secundària, amb les categories següents:

  • Categoria A: l’alumnat de 5è i 6è d’educació primària.
  • Categoria B: l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.
  • Categoria C: l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i alumnat de Formació Professional Bàsica.

Més informació sobre les bases del concurs en aquest enllaç

 

Premis

En aquesta tercera convocatòria del concurs han participat alumnes d’educació secundària de les Illes Balears presentant 19 treballs en total, 8 dels quals han estat pòsters d’alumnes de 1r i 2n d’ESO i 11 clip metratges d’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

La valoració s’ha realitzat en relació a conceptes d’originalitat, representativitat i idoneïtat de la feina presentada.

Finalment, els treballs guanyadors del concurs han estat:

  • En la modalitat de PÒSTER, categoria B:  el pòster guanyador és el titulat com “DE TU DEPÈN EL TEU FUTUR”, del centre educatiu CC FRA JOAN BALLESTER de Campos (Mallorca).
  • En la modalitat de CLIP METRATGE, categoria C: el clip metratge guanyador és el titulat “ T.BAC”, del centre educatiu IES PAU CASESNOVES d’Inca (Mallorca).

Cada un dels premis s’han lliurat durant la Setmana Sense Fum, al centre educatiu guanyador.

Representants de les entitats convocants del concurs -modalitat pòster-, del centre educatiu CC Fra Joan Ballester i l’alumna guanyadora.

 

Representants de les entitats convocants del concurs –modalitat clip metratge, del centre educatiu IES Pau Casesnoves i alumnes guanyador/es.