Torna

PADIB

La Direcció General de Salut Pública i Participació, conjuntament amb el Servei de Salut, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, convoca per al curs escolar 2016-2017 el II Concurs de pòsters i clipmetratges relacionat amb la temàtica de la prevenció del consum de tabac en els joves.

Poden participar en aquesta convocatòria tots els centres educatius de les Illes Balears que apliquin, en aquest curs escolar, qualsevol activitat programada de prevenció del consum de tabac amb els seus alumnes que cursin educació primària o secundària, amb les categories següents:

  • Categoria A: l’alumnat de 5è i 6è d’educació primària.
  • Categoria B: l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.
  • Categoria C: l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i alumnat de Formació Professional Bàsica.

L’objectiu del concurs és implicar i fer partícips els joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual en la prevenció del consum de tabac, a partir de processos de reflexió crítica sobre els riscs derivats del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals. 

Més informació en aquest enllaç

Guanyadors del II Concurs de Pòsters i Clipmetratges en prevenció de consum de tabac en joves  de les Illes Balears.

En aquesta segona convocatòria del concurs han participat alumnes d’educació secundària de les Illes Balears presentant 13 treballs en total, 6 dels quals han estat pòsters d’alumnes de 1r i 2n d’ESO i 7 clip metratges d’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

A principis d’abril es reuniren representants de les entitats organitzadores del concurs per fer la valoració en relació a conceptes d’originalitat, representativitat i idoneïtat de la feina presentada.

Finalment, els guanyadors del concurs han estat:

  • En la modalitat de PÒSTER, categoria B:  el pòster guanyador és el titulat com “MATEIX OBJECTIU, DIFERENTS VELOCITATS”, del centre educatiu IES JOAN RAMIS I RAMIS de Menorca.
  • En la modalitat de CLIP METRATGE, categoria C: el clip metratge guanyador és el titulat “ NO SOLO TU LO CONSUMES”, del centre educatiu IES AURORA PICORNELL de Palma.

Lliurament de premis

Amb motiu de la setmana sense fum i com a commemoració del dia mundial sense tabac, la Direcció G. de Salut Pública i Participació juntament amb el Servei de Salut, la Conselleria d’Educació, el Col•legi oficial d’infermeria, la Societat balear de medicina familiar i comunitària, l’Associació balear d’infermeria comunitària i l’Associació espanyola contra el càncer, fa entrega dels premis del Concurs de Pòsters i Clip metratges en Prevenció de Consum de Tabac en joves:      

Dia 26 a l’ institut Joan Ramis i Ramis de Maó es lliurà el premi al millor pòster titulat  “MATEIX OBJECTIU, DIFERENTS VELOCITATS”.

Dia 29 a l’ institut Aurora Picornell de Palma es lliurà el premi al millor clip metratge  titulat “NO SÓLO TÚ LO CONSUMES”.