Torna

PADIB

Concurs de pòsters i clipmetratges

La Direcció General de Salut Pública i Participació, conjuntament amb el Servei de Salut, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, convoca per al curs escolar 2018-2019 el Concurs de pòsters i clipmetratges relacionat amb la temàtica de la prevenció del consum de tabac en els joves.

L’objectiu del concurs és implicar i fer partícips els joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual en la prevenció del consum de tabac, a partir de processos de reflexió crítica sobre els riscs derivats del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals.

Participants:
Tots els centres educatius de les Illes Balears que apliquin,en aquest curs escolar, qualsevol activitat programada de prevenció del consum de tabac d'educació primària o secundària, amb les categories següents:

  • Categoria A: l’alumnat de 5è i 6è d’educació primària.
  • Categoria B: l’alumnat de 1r i 2n d’ESO.
  • Categoria C: l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i alumnat de Formació Professional Bàsica.

Més informació sobre les bases del concurs en aquest enllaç

 

LLIURAMENT DE PREMIS

Dia 30 de maig es lliuraren els premis als treballs guanyadors de les diferents modalitats (pòster i clipmetratge) de la quarta edició del concurs en prevenció de consum de tabac en joves. Diferents membres de les entitats organitzadores del concurs varen valorar els treballs entregats tenint en compte l’originalitat, la representativitat, la qualitat, la idoneïtat de cada un d’ells.

Els treballs guanyadors han estat:

Categoria A: premi modalitat pòster per a 5è i 6è d'Educació Primària: "No siguis la seva titella. Tria tu!", del CEIP Nostra Senyora de Jesús d'Eivissa.

Lliurament de premi al CEIP Nostra Senyora de Jesús d’Eivissa, amb l’alumna guanyadora, el professorat del centre i els representants de les entitats organitzadores del concurs

 

Categoria B: premi modalitat pòster per a 1r i 2n d'ESO: "Libèl·lula", de l'IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença.

Lliurament de premi a l'IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença, amb l’alumna guanyadora i els representants de les entitats organitzadores del concurs

 

Categoria C: premi modalitat clipmetratge per a 3r i 4t d'ESO/FPB: "Tu decideixes" de l'IES Calvià.

Lliurament de premi a l'IES Calvià, amb les alumnes guanyadores, el professorat del centre i els representants de les entitats organitzadores del concurs