desc_diseñooddm_mod.png

 

Què podem fer per tu

Tots els infants del món tenim drets. Els drets són el que necessitam per tenir una vida sana i feliç, i es troben recollits en una llei que s'anomena Convenció sobre Drets de la Infància.

Tots tenim dret a anar a escola, a menjar, que les persones adultes ens escoltin, que tenguin cura de nosaltres quan estam malalts, a tenir una família... En aquesta llei es reconeix que cada infant és un ésser únic i irrepetible, i que hem de ser respectats.

 

A l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor podem escoltar les teves queixes quan no t'hagin tractat bé, per denunciar abusos i maltractaments, i quan la teva família, els professors o altres adults no et puguin ajudar a resoldre els teus problemes.

Si tens un company que et fa mal o t'insulta, si no tens un lloc al teu barri per jugar a futbol, si tens massa deures per fer a casa o tens dificultats amb els teus pares, ens pots telefonar o venir a veure'ns.

No et costarà res, ni has de demanar permís a ningú per posar-te en contacte amb nosaltres. T'escoltarem i t'ajudarem en les teves queixes, preocupacions, suggeriments, peticions, etc.